Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: YEMJAMBOY Date: Sep 17, 2012 7:44pm
Forum: audio Subject: Audio Player Not showing up

I'm a long time user and have uploaded alot of shows to LMA. Recently The shows I have uploaded are not producing derivatives or showing the audio player. Help!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Sep 17, 2012 9:25pm
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

you didn't upload a text file describing the show which is required. once you have added them let us know and we can re-start the derive. i also see that it looks like you've uploaded the same show four times. is there a reason you did that?

Reply to this post
Reply

Poster: 405radio Date: Sep 18, 2012 7:23pm
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

The embed audio player no longer shows the player. It merely links to archive.org. Your "show me" link does the same thing on your site on the help page with the code.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Between the Bubbles Date: Sep 18, 2012 7:33pm
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

It looks as though you can change it by changing the height in the embed code. (I just went through our whole website changing it. Fun times.) I found that if you edited the HTML and changed the height from "30" to "120" it worked quite well. Hopefully it'll work for you as well!

For example:


Just find that thing that says "height=" and change it up.

Reply to this post
Reply

Poster: 405radio Date: Sep 18, 2012 7:37pm
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

It's not as lean and mean as the old player, but it works. Will the new embed code generated have the change?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: YEMJAMBOY Date: Sep 18, 2012 7:34pm
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

Exactly what do you mean by "text file"? Do you mean writing in the description field? I'm just doing what I have always done. I upload my songs, Name them, and I always hit both populate buttons before I submit and it always filled all of that out for me. I uploaded the show 4 times b/c I have never had this problem and didn't know what was going on.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Sep 18, 2012 9:45pm
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

read the "Creating an Info File" section at http://wiki.etree.org/index.php?page=SeedingGuidelines

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: YEMJAMBOY Date: Sep 19, 2012 7:57pm
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

ok. I uploaded a .txt file to the show below. Are you going to re-derive for me or do I need to do it?

http://archive.org/details/UVH2012-08-04.wav

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffIrish-Metal Date: Sep 28, 2012 1:24am
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

OK! What do you mean by a (txt) file...???

Please spell it out for me!

I uploaded the following entry the same as I did all the others, but the player and derivetives aren't showing up...
http://archive.org/details/ClayPigeon_-_PsychostompEP1998_-_Demos1997

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Sep 20, 2012 8:29am
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

ok, the item is derived and ready to go.

This post was modified by Jeff Kaplan on 2012-09-20 15:29:15

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: YEMJAMBOY Date: Sep 21, 2012 9:28am
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

Ok. Thanks! I also uploaded a .txt file for this show as well that I need re-derived and then I'll be set.

http://archive.org/details/MOE2012-08-31

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Sep 21, 2012 9:37am
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

ok, it's running. let me know if it fails.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Phantom_Engineer Date: Nov 18, 2012 6:40am
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

Hi, I have a similar issue- I uploaded a show as FLAC files, and then when I didn't see it convert like it usually does, I also uploaded it as WAV files, and it still didn't derive the mp3s and streaming player. It's at http://archive.org/details/TSB2011-10-21.TheStrayBirds-2011-10-21-MilkBoy-Ardmore-PA

Thanks very much for any help and for all you do. I don't mean to be impatient or greedy, and I think it is great and amazing what you all are doing, but as long as I have the opportunity to ask I figured I would. If I figure out how to do it correctly I won't have to bug anybody next time!

This post was modified by Phantom_Engineer on 2012-11-18 14:40:50

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Nov 19, 2012 10:38am
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

http://archive.org/details/TSB2011-10-21.TheStrayBirds-2011-10-21-MilkBoy-Ardmore-PA looks like a complete item.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Phantom_Engineer Date: Nov 20, 2012 8:06am
Forum: audio Subject: Re: Audio Player Not showing up

Yes thanks, there was apparently some kind of an upload error with teh flac and wav files, I deleted them and re-uploaded just the flac set, and also added a txt file with the set list for each recorded track, and it seemed to then cruise along normally towards adding the player. Thanks so much!